Dessertbuffet online bestellen

Partyproof dessertbuffet

Organiseer je binnenkort een feestje? Al gedacht aan een dessertbuffet voor jouw evenement? Ontdek dan snel wat De Zoete Ronde voor jou kan betekenen. We maken voor jouw feest een gepersonaliseerde sweet table, vol heerlijke zoete zondes! Donuts, muffins, mini donuts en donut holes in plaats van een klassieke taart of cake? Jouw gasten zullen versteld staan van jouw originele dessertbuffet!

Voor elke gelegendheid

Organiseer je binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijk, babyborrel, communie- of lentefeest of een verrassingsfeest? Of wil je een themafeest organiseren volledig in Disneythema, flower power, superhelden, … Wij zorgen voor een volledig custom dessertbuffet. Droom je van een donut gevuld met chocoladecrème en een topping van je favoriete voetbalploeg? Of begint je buik al te grommen bij een lekkere roze marshmallowdonut met aardbeivulling? Kies je vulling en je topping en wij maken van elke donut, donut hole en muffin wat jij wenst! Benieuwd hoe wij onze donuts, donut holes en muffins onderdompelen in een thema? Neem snel een kijkje op onze Facebookpagina en ontdek alle leuke donuts, donut holes en muffins die wij onder handen genomen hebben. Opgelet: je buik zal er stevig van grommen en het water zal je in de mond lopen! Waar wacht je nog op?

De Zoete Ronde, at your service

Jouw gepersonaliseerde dessertbuffet bestellen bij De Zoete Ronde? Droom je van een extravagant feestje vol heerlijke zoetigheden en lekkers? Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan snel contact op met ons voor een vrijblijvende offerte en wij maken jouw droomfeestje werkelijkheid! Smullen maar!

Grote bestelling?

Geen probleem! Stuur ons een bericht en wij zorgen er voor!

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden