Donuts, donut holes en muffins bestellen

Ben jij een echte zoetebek? Donuts, mini donuts, donut holes en muffins bestellen voor jezelf, een vriendin of voor op een feestje, dat kan je bij De Zoete Ronde! Hou je van heerlijk gevulde chocoladedonuts bestrooid met marshmallows? Of een smeuïge Triple Chocolade muffin? In het assortiment van De Zoete Ronde vind je sowieso jouw favoriete zoete zonde terug. Bestel jouw favoriete toetje en smullen maar. Waar wacht je nog op?

Smullen op de markt

De zoetigheden van De Zoete Ronde kan je terugvinden op heel wat markten in Vlaanderen. Waar en wanneer je De Zoete Ronde kan bezoeken, kondigen we steeds aan in onze kalender. Woon je niet in de buurt of heb je de markt gemist? Dan kan je jouw favoriete donuts, cookies of muffins bestellen in de webshop.

Een Zoete Ronde voor jouw zoete zonde

Dat de toetjes van De Zoete Ronde er overheerlijk uitzien, hoeven we je niet meer te vertellen, maar dat ze daarbij nog eens een explosie van smaak zijn, dat wel! Bekijk ons volledig assortiment zoetigheden en haal je favoriete donuts, donut holes en muffins in huis. Bestellen kan je via de webshop: voeg ze toe aan je winkelwagen. Smakelijk!